Зодия Водолей: Какво ви очаква през идната 2018-а?

Годишен и любовен хороскоп
25 дек 2017 18:30, Екип на Tialoto.bg
7
Зодия Водолей: Какво ви очаква през идната 2018-а?
Източник: Pixabay

Водолеите се чувстват чудесно във всяка ситуация и често не се интересуват кой месец е, не обръщат внимание на това, какво символизира животното на следващата година.

Въздушните създания вярват, че успехът и щастието в живота са изцяло и само тяхна заслуга. Но през 2018 г. при Водолеите ще се настани съмнението – всичко е прекалено перфектно.

Финансовият сектор ще е пълен с изненади – трудолюбивите Водолеи се открояват и макар да не ги интересува мнението на околните, ще берат плодовете на своята креативност. Голяма част от колегите им ще търсят всевъзможни начини да се доберат до тайната на техния успех.

В личния живот всичко ще е като по поръчка. Но няма да има скука. Както знаем, февруари е месецът на любовта, но за Водолеите цялата година ще бъде като меден месец.

През цялото лято ще се радвате на отлични взаимоотношения с партньора, като ще откриете много нови качества у него. Ще бъдете изненадани обаче от някои ексцентрични черти в поведението му. За тези, които нямат човек до себе си, най-удачният момент за започване на нова връзка е август.

Много Водолей вярват в магията и свръхестественото. Но и те ще бъдат изненадани, че една от мечтите им ще се реализира през септември. Независимо дали става въпрос за бизнес постижение или на интимния фронт.

Ноември ще бъде критичният месец, когато прословутата интуиция на Водолея ще спре да работи на пълни обороти. Хубаво е тогава да не започвате важни за вас проекти, тъй като изходът им няма да зависи от вашите познания.

Всъщност до края на 2018 г. няма да остане нито един проблем – всички ще бъдат решени по най-добрия начин. А ако в края на годината решите да си направите портрет, под него може да пише Лъки...

Любовният хороскоп на зодия Водолей за 2018 четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ви направи кaртинката? Защото самите немци пишат WaSSermann.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всички зодии писанията ви преливат от оптимизъм. Ако прочетете Алена, точно обратното.
5
2
 
7
 
! Отговори
26 януари преди 6 години
Да бъде.Амин.
4
4
 
1
 
! Отговори
,,Партията майка преди 6 години
До АнонименНадали
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи да разбираме, че има 12 типа хора (според зодиите) на тази земя и на всичките от една зодия (стотици милиони) ще им се случат едни и същи неща. Умно.
2
2
 
9
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Водолеите съответстваме на написаното.Ние сме съриктни, справедливи и добри.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано!